戴斯蒙德(The Desmond)

The Desmond
The Desmond
The Desmond
  • 客户 Lincoln Property Company
  • 地点 Los Angeles, California, United States

Project Facts
  • 地位 Construction Complete
  • 完成年份 2015
  • 设计完成年 2014
  • 尺寸 Site Area: 15,685 feet Building Height: 89 feet Number of Stories: 6 Building Gross Area: 87,950 square feet
  • 地标状态 City of Los Angeles Historic Resource
  • Year Originally Built 1916
  • 奖项
    2016, Downtowners of Distinction - South Park, LA Downtown News 2017, Award of Excellence, Retrofit/Alteration, Structural Engineers Association of Northern California 2017, Award of Merit: Retrofit/Alteration, Structural Engineers Association of Southern California 2017, Award for Excellence, National Council of Structural Engineers Association 2017, Award of Merit, Structural Engineers Association of California
  • 合作者
    Horton Lees Brogden Lighting Design (HLB) Newson Brown Acoustics Jensen Hughes Lerch Bates United Inspection And Testing Buro Happold Consulting Engineers Galvin Preservation Associates Inc
Project Facts
  • 地位 Construction Complete
  • 完成年份 2015
  • 设计完成年 2014
  • 尺寸 Site Area: 15,685 feet Building Height: 89 feet Number of Stories: 6 Building Gross Area: 87,950 square feet
  • 地标状态 City of Los Angeles Historic Resource
  • Year Originally Built 1916
  • 奖项
    2016, Downtowners of Distinction - South Park, LA Downtown News 2017, Award of Excellence, Retrofit/Alteration, Structural Engineers Association of Northern California 2017, Award of Merit: Retrofit/Alteration, Structural Engineers Association of Southern California 2017, Award for Excellence, National Council of Structural Engineers Association 2017, Award of Merit, Structural Engineers Association of California
  • 合作者
    Horton Lees Brogden Lighting Design (HLB) Newson Brown Acoustics Jensen Hughes Lerch Bates United Inspection And Testing Buro Happold Consulting Engineers Galvin Preservation Associates Inc

戴斯蒙德项目涉及对洛杉矶市区新兴的南方公园(South Park)邻里一处空置已久的仓库进行翻新改造与适应性再利用。这座5层楼的砖墙建筑设计于1916年,最初用作汽车展厅,经过改造后将成为一座总面积达8,200平方米(88,000平方英尺)的现代化创意办公建筑,供领先的体育运动和娱乐公司Anschutz Entertainment Group (AEG)及其AEG Live、AXS ticketing和Goldenvoice等实体使用。

SOM的设计以最小干预为宗旨:完整恢复建筑原貌,并充分利用建筑的挑高天花板、大窗户与外露式混凝土结构。设计团队找到了这座建筑原始的建筑设计与结构图纸,以便深入研究采取何种方式进行翻新改造。建筑的六楼新建了玻璃厅,而朝北的露台则享有市中心天际线景观。

该项目包括对建筑的结构进行大规模升级,以达到抗震和侧向荷载规范的要求。建筑外围新增了混凝土框架,而六楼的建筑物则尽可能做到轻量化。钢结构窗户进行了翻新,并重新安装高性能玻璃,以节约能耗。在地面层,新的铺面系统以透明设计与街景紧密结合。

室内设计突出了建筑的工业特色与比例,打造出现代化的复式办公空间。它根据每个业务部门的文化与功能性需求量身打造空间,同时促进了AEG的统一团结。建筑配备各种可促进身心健康的配套设施,包括鼓励员工进行体育锻炼的互连楼梯以及可作为员工聚会场所的户外平台。