布尔街小学

Burr St Elementary School
Burr St Elementary School
  • 客户 Town Of Fairfield
  • 专业知识 小学+中学设施
  • Region 北美
  • 地点 Fairfield, Connecticut, United States

Project Facts
  • 地位 Construction Complete
  • 完成年份 2004
  • 设计完成年 2003
  • 尺寸 Site Area: 69,000 square feet Building Gross Area: 70,000 square feet
  • 奖项
    2002, American Architecture Award, Chicago Athenaeum 2002, Design Award: Project, AIA – New York City Chapter 2005, Honor Award: K-12 Educational Facilities Design, AIA – Boston Society of Architects 2005, Citation, AIA – New York State 2002, Unbuilt Design Award, AIA – Connecticut Chapter 2005, Citation for Design Excellence, AIA – New England Regional Council and AIA – Boston Society of Architects
  • 合作者
    Turner Construction - San Francisco Brown Sardina Bruce J. Spiewak, Aia Allan Davis Assoc. Diblasi Associates, P.C. Altieri Sebor Wieber Llc Leggette, Brashears & Graham, Inc. The Huntington Company Llc Soil Testing Services, Inc. Environmental Land Solutions Llc Hrp Associates, Inc.
Project Facts
  • 地位 Construction Complete
  • 完成年份 2004
  • 设计完成年 2003
  • 尺寸 Site Area: 69,000 square feet Building Gross Area: 70,000 square feet
  • 奖项
    2002, American Architecture Award, Chicago Athenaeum 2002, Design Award: Project, AIA – New York City Chapter 2005, Honor Award: K-12 Educational Facilities Design, AIA – Boston Society of Architects 2005, Citation, AIA – New York State 2002, Unbuilt Design Award, AIA – Connecticut Chapter 2005, Citation for Design Excellence, AIA – New England Regional Council and AIA – Boston Society of Architects
  • 合作者
    Turner Construction - San Francisco Brown Sardina Bruce J. Spiewak, Aia Allan Davis Assoc. Diblasi Associates, P.C. Altieri Sebor Wieber Llc Leggette, Brashears & Graham, Inc. The Huntington Company Llc Soil Testing Services, Inc. Environmental Land Solutions Llc Hrp Associates, Inc.

这所小学位于树木繁茂的康涅狄格州乡村地区,光照充足,将大自然融合到了学生的日常体验中。建筑内有一系列的庭院,创造出多个充满自然光线与空气的户外学习空间。

从幼儿园一直到五年级的教室位于学校的东西两边,中间是各年级学生的共享设施:1个餐厅、1个体育馆、多个艺术与音乐室以及1个图书馆/媒体中心。学校有两个主入口:南面的巴士下客点和北面的家长落客区。这样的设置免去了铺设外围道路的需要,方便从教室欣赏森林区域的景致。

另请参阅

01/